Postup při výrobě korunky | Studio 32: zubní ordinace Praha 10

Postup při výrobě korunky

Ošetření je prováděno v lokální anestesii a je bezbolestné. Nejdříve je potřeba odstranit veškeré zubním kazem zasažené tkáně korunky zubu a připravit zub do vhodného tvaru. U jednoduchých případů vyrobíme korunku či můstek v jedné návštěvě. Tím se šetří Váš čas.

Optický otisk pro maximální přesnost

Pomocí speciální intraorální kamery se provede pouze optický otisk (skenování) napreparovaného zubu (není tedy nutnost otiskovat pomocí klasických otiskovacích hmot). Ten je počítačem zpracován.

Následně je pomocí špičkového 3D softwaru podle tvaru okolních zubů automaticky navržena přesná korunka nebo můstek, který je možné následně individualizovat.

Individualizace zajistí špičkovou estetiku

Tyto informace se odesílají do počítačem řízené frézky, která okamžitě korunku zhotoví. Korunka se případně dále dobarví speciálním postupem a stabilizuje v celokeramické peci. Během 2-3 hodin odcházíte z ordinace s novými zuby.

U složitých případů je potřeba zhotovit přesné otisky, přenést tak situaci na model a korunky či můstky vyrobit v zubní laboratoři. To zabere několik dní, během kterých budete opatřeni provizorní korunkou či můstkem.

Pod Sychrovem I 83

101 00 Praha 10 Michle

+420 271 751 631

Objednejte se již dnes!

Ordinační doba

PO-ČT 8-17, PÁ 8-12

Napiště nám

recepce@studio32.cz
css.php